Een nieuw huis? Fisher Hypotheken

Een nieuw huis. Misschien het eerste huis voor jou als starter. Of een doorstroomwoning voor jou als gezin. Een nieuw huis betekent een nieuwe periode. Wij helpen je met een betaalbare hypotheek en uitstekende voorwaarden. Een hypotheek met zekerheid.

Neem Contact op

Fisher Hypotheken

Een hypotheek sluiten, staat voor keuzes maken. Waar wil je wonen? Welk inkomen breng je mee? Is er overwaarde of spaargeld? Wij geven eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Wij weten welke verstrekkers gunstige voorwaarden bieden en waar je de laagste hypotheekrente kunt krijgen. Zo maken we jouw hypotheek in orde.

Wij begeleiden je

Natuurlijk is het handig om zelf kennis te hebben over hypotheken. Maar het is zeker niet noodzakelijk. In ons advies leggen we alles duidelijk aan je uit. We vertellen precies wat wij gaan doen en welke voordelen dat voor jou biedt.

Net dat beetje extra

Bij Fisher Assurantiën doen we meer. Wij kunnen ervoor zorgen dat een bank jouw hypotheekaanvraag wél goedkeurt. En wij weten welke hypotheekverstrekkers een lage rente bieden, met voorwaarden waar je de hele looptijd plezier van hebt. Slimmer advies noemen we dat.

Oversluiten hypotheek

Heb je nu al een hypotheek? Oversluiten kan zinvol zijn. Je profiteert dan direct van lagere hypotheeklasten. Op korte én lange termijn. Welke mogelijkheden je hebt, hangt af van je huidige hypotheek, je rentevaste periode en je hypotheekrente. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem Contact op